Witajcie,
Proszę o poradę. Otóż, jestem zainteresowana kupnem tego djembe http://allegro.pl/show_item.php?item=4539435282
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie... to pęknięcie na dole. Myślicie, że to poważna wada?
Djembe ale nieco uszkodzone. Kupić ?
Moderator: Moderatorzy
-
- ---------
Re: Djembe ale nieco uszkodzone. Kupić ?
Takiej Ghany z UB nie kupił bym nawet jak by nie miała pęknięcia. Tylko dzwoni zamiast grać.
-
- ---------
Na początek dla amatora wystarczy. Niestety nie stać mnie na nic droższego 

-
- *****----
- Kontaktowanie:
Jak nie znajdziesz nic lepszego i nie masz więcej kasy to spoko. Da się grać nie odczujesz tego. Wchodziłem raz po schodach z bębnem i nim uderzyłem, na drugi dzień odpadł kawałek nogi, skleiłem i tak gra i nic nie słychać, a grałem na nim koncert po tym wypadku, więc ok. Można tam trochę kleju jeszcze wcisnąć, np. rozrobić wióry z vicolem. Pozdrawiam.
Dyzio pisze:Jak nie znajdziesz nic lepszego i nie masz więcej to spoko. Da się grać nie odczujesz tego. Wchodziłem raz po schodach z bębnem i nim uderzyłem, na drugi dzień odpadł kawałek nogi, skleiłem i tak gra i nic nie słychać, a grałem na nim koncert po tym wypadku, więc ok. Można tam trochę kleju jeszcze wcisnąć, np. rozrobić wióry z vicolem. Pozdrawiam.
Ważne, żeby działał. Ja na szczęście nie mam problemów ze swoimi bębnami

Nie kupuj, bo szkoda pieniędzy. Nie masz pewności, czy za naprawę nie wyjdzie Ci więcej,